Skicka ett blommogram

Ur & Penn presentkort

Denna butik ingår i Superpresentkortet, klicka för att läsa mer!

Ur & Penn är Sveriges största kedja för klockor och accessoarer. Totalt finns det fler än 100 butiker på olika platser i landet, alla med den gemensamma affärsidén att erbjuda kvalitetsprodukter som inte kostar skjortan. Många av produkterna i sortimentet är det Ur & Penn själva som designar och tillverkar.

Om du letar efter en bra present till någon som uppskattar snygga accessoarer eller klockor kan ett presentkort på Ur & Penn vara precis rätt. Det är ju ofta svårt att veta exakt vad en annan person gillar när det gäller smycken och liknande, och då är det definitivt bättre att istället ge bort ett presentkort.

Presentkort på Ur & Penn kan laddas med valfritt belopp mellan 100 och 10000 kr. De kan ej användas i webbshoppen utan endast i butik.


Mer om presentkorten från Ur & Penn

Giltighetstid: 5 år från inköpsdatumet
Leveransmöjligheter
Via post
Detta presentkort säljs genom PresentkortTorget, det skickas ut samma dag om beställningen inkommer en vardag innan kl 15.00.
Presentkort från
100kr
upp till 10000kr

SuperpresentkortetDu kan köpa ett så kallat "Superpresentkort" där Ur & Penn är en av över 150 butiker som mottagaren själv väljer var den vill nyttja sitt presentkort