Presentkort via SMS

För dig som är ute efter ett presentkort i sista minuten eller som av andra (bekvämliga) skäl vill skicka ett presentkort via SMS så är det många som erbjuder denna tjänst. En del presentkort kan du få som en värdekod och dessa kan du själv skicka vidare som ett SMS om du vill medan andra erbjuder leverans direkt till en mottagares mobiltelefon.

Skicka glass, godis, blommor och annat roligt direkt med MobilaPresentkort

Hos MobilaPresentkort kan du snabbt och enkelt skicka ut presentkort på glass, godis, fika, choklad, blommor, tidning och många andra saker. Ett roligt sätt att visa din uppskattning till någon du tycker om! Du betalar snabbt och enkelt med Swish eller betalkort!

Schemalagd eller snabb leverans av presentkort via SMS

De som erbjuder presentkort via SMS kan ofta leverera dessa direkt.

Du kan också ofta beställa ett presentkort som ska levereras via SMS i förväg (flera månader) och som sedan skickas ut det datum du valt i orderprocessen. Du kan också skicka med en egen hälsning med en bild och/eller text. Perfekt för dig som inte vill glömma bort en födelsedag, namnsdag eller något annat att fira!

Leverans direkt

De flesta kan leverera presentkort via SMS direkt. Hos MobilaPresentkort levereras presentkortet via SMS direkt eller som längst inom 30 minuter.

Gör ditt presentkort via SMS personligt

De flesta som erbjuder leverans via SMS har någon form av möjlighet att skicka med text och/eller bild för att det ska bli mer personligt för mottagaren. Om du beställer presentkort via MobilaPresentkort kan du skicka med en egen text. Är du företagare och gör ett större utskick kan du även lägga till en egen bild som visas när man följer länken till presentkortet.

Kostnader för att skicka presentkort via SMS?

Det kan variera mellan olika butiker, men oftast tillkommer det ingen kostnad för att skicka ut presentkortet via SMS.

To top