Presentkort via SMS

För dig som är ute efter ett presentkort i sista minuten eller som av andra (bekvämliga) skäl vill skicka ett presentkort via SMS så är det många som erbjuder denna tjänst. En del presentkort kan du få som en värdekod och dessa kan du själv skicka vidare som ett SMS om du vill medan andra erbjuder leverans direkt till en mottagares mobiltelefon.

Schemalagd eller snabb leverans av presentkort via SMS

Många företag med presentkort skickas via PresentkortTorget/GoGift och då dom gör en manuell granskning vid varje beställning så skickas SMS med presentkorten ut under deras kontorstider (09.00 – 16.00) vardagar. Du kan beställa ett presentkort som ska levereras via SMS i förväg (flera månader) och som sedan skickas ut det datum du valt i orderprocessen. Du kan också skicka med en egen hälsning med en bild och/eller text.

Leverans direkt

Är det helg eller utanför kontorstid? Hos PresentkortTorget/GoGift kan du beställa det så kallade “Superpresentkortet”, detta levereras direkt (även utanför kontorstider) om du önskar. Superpresentkortet (eller värdebeviset som mottagaren av SMS:et får) används sedan för att lösa in ett valfritt presentkort hos någon av de drygt 150 butikerna som finns hos PresentkortTorget/GoGift. Ett perfekt presentkort där mottagaren själv väljer! Det går givetvis att även schemalägga leverans av SuperpresentKortet via SMS en annan dag.

Gör ditt presentkort via SMS personligt

De flesta som erbjuder leverans via SMS har någon form av möjlighet att skicka med text och/eller bild för att det ska bli mer personligt för mottagaren.

Kostnader för att skicka presentkort via SMS?

En del butiker tar ingen kostnad för leverans av presentkort via SMS medan andra tar en liten administrativ avgift. PresentkortTorget/GoGift tar 5kr för SMS-leverans.