Superpresentkortet

Att hitta den perfekta presenten till någon är sällan enkelt. Risken är stor att man råkar köpa något personen redan har, eller helt enkelt inte vill ha. Antagligen är det därför det är så vanligt att man istället köper ett presentkort hos någon butik man tror skulle tilltala mottagaren. Problemet med detta är att det ibland kan vara svårt att välja ut en butik. Är tonårsdottern mest intresserad av H&M eller skulle kanske Kicks passa bättre? Föredrar morfar att handla roliga teknikprylar på Clas Ohlson eller är det dags för honom att förnya garderoben så att Dressman vore lämpligare?

En lösning på ditt kval

Denna problematiken är anledningen att Presentkorttorget lanserade så kallade “Superpresentkort”. I korta ordalag innebär det att man ger bort ett presentkort där mottagaren själv kan välja vilken butik det ska gälla i. På så vis garanterar man att personen verkligen kommer få nytta av presentkortet, och det är ingen risk att det blir liggandes outnyttjat i en låda tills det går ut. På sajten kan mottagaren sedan välja bland över 150 butiker, upplevelser, restauranger med mera att spendera sitt Superpresentkort på. Det finns utan tvekan något som passar alla smaker och behov.

Så beställer du Superpresentkortet

Att beställa ett Superpresentkort är enkelt och görs på några minuter på Presentkorttorgets sajt. Man kan själv välja om det ska skickas som ett fysiskt kort, hem till en själv eller direkt till mottagaren (en dags leveranstid), eller som e-post/sms (kan levereras direkt eller senare om man så önskar). Oavsett vad man väljer kan man inkludera en personlig hälsning med presentkortet utan extra kostnad.

Så fungerar det för mottagaren

När mottagaren fått sitt presentkort kan han eller hon enkelt gå in på sajten och lösa in det, genom att skriva in värdekoden på kortet. Därefter visas saldo direkt på skärmen och personen kan direkt beställa presentkort hos en eller flera butiker för önskad summa. Det går alltså bra att lösa in presentkortet mot 200 kr hos Åhléns och 300 kr hos H&M om det totala värdet är 500 kr. Det är viktigt att komma ihåg att Superpresentkortet måste lösas in mot butiksspecifika presentkort, det går alltså inte använda det direkt i butikerna.

Superpresentkortets giltighetstid

Giltighetstiden på själva Superpresentkortet är 2 år från inköpsdatum, men giltigheten på presentkort hos de olika butikerna varierar. Superpresentkort kan beställas med valörer från 100 kr ända upp till 20000 kr. Skulle det mot förmodan inte passa är det 14 dagars returrätt på kortet.

To top