Välj rätt presentkort

Här försöker vi tipsa om presentkort för ett par utvalda målgrupper, har du fler bra tips får du gärna kontakta oss så vi kan lägga till dessa.

Bebisen (småbarnsföräldern)

För nyblivna föräldrar eller föräldrar med små barn är presentkort på babykläder/barnkläder givetvis uppskattat. GoBaby och Babyshop har även ett stort utbud av söta babyaccessoarer och leksaker. Med ett presentkort behöver du inte riskera att köpa en sak som dom redan har eller en storlek som redan är för liten.

Systern

Syrran vill givetvis ha fint smink eller parfym, men det är inte alltid lätt att välja rätt märke eller doft. Låt henne själv välja med ett presentkort från Eleven. En tidningsprenumeration är annars alltid rätt, köp gärna ett presentkort där hon själv får välja vilka tidning hon vill ha, Tidningskungen har ett stort utbud till riktigt bra priser.

Brorsan

Tryter fantasin finns det ett alternativ som _alltid_ fungerar, ett presentkort på “Roliga prylar”, här finns verkligen allt som är onödigt, roligt och helt hysteriskt – kommer garanterat att uppskattas! Är brorsan en sportgalning kanske ett presentkort på Intersport eller en tidningsprenumeration om favoritsporten uppskattas?

Mamma

Mamma förtjänar givetvis det allra bästa! Ge henne lite lugn i tillvaron och köp ett presentkort på en matkasse – middagen är så gott som fixad i en vecka framöver, både recept och råvaror – garanterat uppskattat! En bra tidningsprenumeration eller ett presentkort på Bokia är säkert något som också uppskattas.

Pappa

Känns det klyschigt att ge bort strumpor i julklapp till pappa? Tänk igen! – Roliga och färgglada “Happy Socks” gör alla glada, inte bara pappa! Även en tidningsprenumeration är ett säkert kort; kanske gillar han jakt & fiske, motorsport eller golf? Det finns en prenumeration för alla!

Flickvän

Guld, silver och diamanter är givna gåvor till flickvännen, men är det svårt att välja? Ge henne ett presentkort – då kan hon även välja rätt storlek på ringen etc. Eller varför inte ge bort ett presentkort på skor, t.ex. till DinSko. Skäm bort henne med en spa-upplevelse eller massage!

Pojkvän

Fräscha upp killens garderob varken han vill eller ej genom att ge honom ett presentkort på JC eller FrankDandy! Ge honom modetips med en prenumeration på King eller Café och skäm bort honom med sköna dofter och lyxig hud- och hårvård med ett presentkort hos Gents.

To top