Gina Tricot presentkort

 • Barn & Baby
 • Kläder & Accessoarer
 • Gina Tricot har trendiga kläder för alla tjejer. Nästan oavsett vilken stil du har så finns det något för dig hos Gina. Med deras trendiga utbud kombinerat med fantastiska baskläder till rimliga priser är Gina en favorit hos många. Med Young Gina är för de lite yngre, med storlekar från 134 (134-170) så blir Gina Tricot ofta en favorit hos tjejer i yngre tonåren, helt enkelt när det är dags att ta steget från ”barnkläderna” och skaffa sig en egen stil.

  Ett presentkort hos Gina Tricot är perfekt för tjejen eller kvinnan som gillar mode och vill unna sig lite fint till sin garderob.

  Presentkortet finns i valörerna 100, 300 eller 500, men det är också möjligt att ange ett eget belopp mellan 50 och 10 000 kronor.

  Presentkort i fysisk form

  Presentkortet är i fysisk form och skickas hem till dig inom någon/några arbetsdagar eller till din närmsta Gina Tricot-butik om du önskar. Frakt från 39 kr (5kr till närmsta Gina Tricot-butik). Är din order på 400 kronor eller finns det fraktfria alternativ.

  Kontrollera saldo på ditt Gina Tricot presentkort

  Genom att fylla i ditt presentkortsnummer i kassan hos Gina Tricot kan du se ditt aktuella saldo.
  https://www.ginatricot.com/se/kundservice/presentkort-info#cart

  Om Gina Tricot presentkort

  Finns i valörer från 100kr upp till 500 kr.
  Giltighetstiden på presentkortet är 2 år efter inköpet.

  Vem passar presentkortet till?

  Ett presentkort hos Gina Tricot är en perfekt gåva till tjejen eller kvinnan som unna sig något nytt och fräscht. Kanske är det till tonåringen som växer så det knakar och har tröttnat på HM? Eller är det den nyss utflyttade unga vuxna som kan behöva ett bidrag till klädkassan? Eller är det kanske mamma man vill skämma bort lite? Oavsett så har Gina Tricot det som behövs.

  To top