Presentkort Julklapp

Ett presentkort är en perfekt julklapp! Du slipper oroa dig att någon annan har köpt samma sak och mottagaren av presentkortet blir aldrig besviken då denna kan välja precis vad den vill ha. En annan fördel med att ge bort ett presentkort i julklapp är att det kan utnyttjas under rean på mellandagarna. De tidigare dyrare julklappspriserna är sänkta och man får ofta betydligt mer för pengarna.

Med ett så kallat “superpresentkort” kan till och med mottagaren välja att utnyttja presentkortet i en av många butiker, helt efter eget val.

Det är dessutom roligare att ge bort ett presentkort än pengar, ofta används inte pengarna till något speciellt (som ändå en julklapp ska vara) utan kanske till lunch på stan och inte alls något mer bestående minne.

Här följer tips på några presentkort som kan passa hela familjen:

Presentkort till Pappa

Tycker du presentkort på strumpor är en tråkig present? Tänk igen! På Happy Socks kan du köpa presentkort som gäller för 4, 6 eller 8 par strumpor. Happy Socks har ett otroligt roligt sortiment av extremt färgglada strumpor som piffar upp vilken outfit som helst!

Presentkort till Mamma

Ge mamma lite bling-bling i jul! Alla mammor förtjänar lite glitter! Ge bort ett presentkort på Guldfynd och låt mamma skämma bort sig i mellandagarna med något hon tycker riktigt mycket om!

Presentkort till Brorsan

På CoolStuff finns det något för den allra mest kräsna brorsan! Med ett nästan oändligt utbud av gadgets och roliga prylar finns det garanterat något som passar en brorsa, nästan oavsett ålder!

Presentkort till Syrran

Eleven har något för alla tjejer. Med ett enormt utbud av smink, parfym, hår- och hudvård till riktigt bra priser finns det garanterat något som en syster kommer att gilla!

To top