Skicka ett blommogram

Stadium presentkort

Denna butik ingår i Superpresentkortet, klicka för att läsa mer!

Alla som gillar idrott har nog besökt en Stadium-butik vid ett eller annat tillfälle; de är nämligen en av Nordens största sportkedjor med över 150 butiker i Sverige. Sortimentet innehåller såväl träningskläder som sportartiklar, och man lägger stort fokus på att produkterna ska vara både högkvalitativa och prisvärda. Här hittar du produkter från i stort sett alla välkända märken, såsom Nike, Adidas, m.fl.

Alla som gillar att träna och röra på sig uppskattar nog ett presentkort på Stadium. Träningskläder slits fort och kan vara ganska kostsamma så hjälp på vägen är aldrig fel. Även den som inte idrottar aktivt kan hitta mycket användbart i klädväg.

Stadiums presentkort kan laddas med valörer från 100 kr ända upp till 10000 kr. De fungerar i alla butiker och även i deras nätbutik. Giltighetstiden är 3 år från inköpstillfälle.


Mer om presentkorten från Stadium

Giltighetstid: 3 år från inköpsdatumet
Leveransmöjligheter
Via SMS
Via E-post
Via post
Detta presentkort säljs genom PresentkortTorget, det skickas ut samma dag om beställningen inkommer en vardag innan kl 15.00.
Presentkort från
50kr
upp till 2000kr

SuperpresentkortetDu kan köpa ett så kallat "Superpresentkort" där Stadium är en av över 150 butiker som mottagaren själv väljer var den vill nyttja sitt presentkort