Box Experience presentkort

Box Experience inriktar sig på upplevelser i Stockholm. Här finner du spännande och roliga upplevelser som till exempel; takvandring, skapa din egen parfym, whiskyprovning, cocktailkurs, folkrace, spa-dag på sturebadet, pokerkväll och mycket mer.

Du kan köpa en valfri upplevelse som mottagaren sedan bokar ett datum som passar eller ett presentkort på ett förutbestämt värde. Presentkorten säljs i olika priskategorier, från 395 kronor och uppåt.

Värdebevisen för upplevelserna och presentkorten levereras i eleganta snygga boxar som redan är inslagna och redo att ge bort. Under giltighetstiden kan man alltid byta sin upplevelse mot en annan.

En upplevelse är en perfekt present till bröllopsparet, födelsedagsfirandet, alla hjärtans dag, mors dag, fars dag eller som julklapp.

Det finns även möjlighet att köpa något som kallas ”e-boxen”. Värdebeviset skickas då ut till mottagaren via e-post tillsammans med en personlig hälsning och leveransen sker på bara någon minut, perfekt för dig som vill skicka en upplevelse direkt!

Om Box Experience presentkort

Finns i valörer från 100 kr.
Giltighetstiden på presentkortet är ingen uppgift efter inköpet.
To top