Apple presentkort

 • Film & Musik
 • Hemelektronik
 • Kultur & nöje
 • Spel & Leksaker

 • Ett Apple-presentkort går att använda till allt i App Store (perfekt för iPhone eller iPad-användaren), men också för att köpa Apple-produkter, Apple TV+, Apple Music och mycket mer. Helt enkelt ett väldigt användbart presentkort för den som kör Mac, iPhone eller iPad.

  Presentkortet finns i valörerna 150, 250, 500 och 1000 kr, men du kan också välja ett valfritt belopp mellan 50 och 5000 kronor.

  När du har löst in ditt presentkort så finns värdet kopplat till ditt Apple-konto – utan någon form av begränsad giltighetstid.

  Direktleverans via e-post

  Presentkorts-värdekoden levereras direkt via e-post och det går även att skicka direkt till mottagarens e-postadress tillsammans med en hälsning (går även att schemalägga till en viss dag).

  Så löser du in Apple-presentkortet

  Inlösen i Apple Store

  Vill du köpa en produkt i Apple-butiken? Ta med dig e-postmeddelandet med Apple-koden så drar försäljaren av ditt tillgodohavande från det belopp som ska betalas.

  Inlösen på iPhone eller iPad

  1. Gå till appen App Store
  2. Gå till din profil längst upp till höger på skärmen
  3. Välj ”lös in ditt presentkort eller kod
  4. Skriv in koden manuellt eller via din kamera

  Lös in den online

  Du kan lösa in din Apple-kod enkelt och snabbt via apple.com/redeem. Men kom ihåg att du behöver ett Apple-ID för att lösa in din kod. 

  Om Apple presentkort

  Finns i valörer från 50kr upp till 5000 kr.
  Giltighetstiden på presentkortet är 10 år efter inköpet.
  To top