Skicka ett blommogram

Mio presentkort

Denna butik ingår i Superpresentkortet, klicka för att läsa mer!

Mio är en svensk butikskedja som säljer heminredning och möbler. Butikerna finns idag på fler än 60 orter i landet, och man har även en webbutik med hemleverans. Fokus ligger på produkter som håller hög kvalitet och med inspirerande design, samtidigt som det ska vara prisvärt.

Alla som gillar heminredning och snygg design skulle nog bli glada av att få ett presentkort på Mio. Det är även en utmärkt gåva till någon som nyligen flyttat. Oavsett vad personen har för smak bör det inte vara några problem att hitta något som passar i sortimentet.

Minsta belopp om man vill köpa ett presentkort på Mio är 200 kr. Vill man skämma bort någon lite extra går det ladda korten med valörer ända upp till 100000 kr! Giltighetstiden är 2 år. Presentkorten gäller i alla butiker, dock ej på nätet.


Mer om presentkorten från Mio

Giltighetstid: 10 år från inköpsdatumet
Leveransmöjligheter
Via post
Detta presentkort säljs genom PresentkortTorget, det skickas ut samma dag om beställningen inkommer en vardag innan kl 15.00.
Presentkort från
200kr
upp till 100000kr

SuperpresentkortetDu kan köpa ett så kallat "Superpresentkort" där Mio är en av över 150 butiker som mottagaren själv väljer var den vill nyttja sitt presentkort