Skapa eget presentkort

PushaVill du ge bort något personligt? Kanske en middag, en fika, ett biobesök, städhjälp eller flytthjälp? Här hjälper vi dig på traven genom att erbjuda ett antal färdiga mallar som du bara kan fylla i så har du gjort ett eget presentkort. Har du tips om nya modeller eller har du gjort ett eget som du vill dela med dig av? Kontakta oss!

Några tips på egna presentkort du kan göra: laga mat, städa lägenheten, ta hand om veckans tvätt, massage, hjälpa till med flytten och tvätta bilen. Skriv gärna till oss med dina egna tips!


Mall 1 – Enkelt & Elegant

Skapa ett eget elegant och stilrent presentkort med vår mall. Du kan själv välja både rubrik, text och om du vill även skriva in vem det är i från. Presentkortet skapas automatiskt och du kan välja att skriva ut det eller spara på din dator. Snabbt och enkelt!


Mall 2 – Ros

En fräsch presentkortsmall i grönt och rött med en rosbukett. Använd denna mall för att skapa ett snyggt presentkort för till exempel en dejt eller massage? Presentkortet kan skrivas ut i svartvitt eller färg, men färg blir givetvis snyggast.


Mall 3 – Juligt

En presentkortsmall med jultema, perfekt när du vill göra ett eget presentkort och ge bort i julklapp eller juletider. Fyll i din egen text och generera ett presentkort som du antingen kan spara eller skriva ut och ge till mottagaren!


Mall 4 – Blommigt & stiligt

En stilren presentkortsmall med ett läckert blomstermönster. Passar utmärkt att skriva ut på en svartvit skrivare.