Skicka ett blommogram

Twilfit presentkort

Denna butik ingår i Superpresentkortet, klicka för att läsa mer!

Twilfit är en rikstäckande butikskedja som säljer damunderkläder för alla kroppar och tillfällen. Den första butiken slog upp portarna på 20-talet, och sedan dess har man expanderat till att nu finns på ett femtiotal platser i landet. Förutom underkläder säljer man även badkläder, strumpor, accessoarer med mera.

Ett presentkort på Twilfit är en bra gåva till en tjej, kvinna eller dam som uppskattar underkläder som är både snygga och högkvalitativa. Det finns garanterat något för alla smaker i det stora sortimentet, oavsett om man föredrar diskreta eller lyxiga plagg.

Dessa presentkort kan beställas med 100-2500 kronors värde. De kan användas i valfri butik i hela landet, men i dagsläget inte i nätbutiken.


Mer om presentkorten från Twilfit

Giltighetstid: 2 år från inköpsdatumet
Leveransmöjligheter
Via post
Detta presentkort säljs genom PresentkortTorget, det skickas ut samma dag om beställningen inkommer en vardag innan kl 15.00.
Presentkort från
100kr
upp till 2500kr

SuperpresentkortetDu kan köpa ett så kallat "Superpresentkort" där Twilfit är en av över 150 butiker som mottagaren själv väljer var den vill nyttja sitt presentkort