Skicka ett blommogram

Smarteyes presentkort

Denna butik ingår i Superpresentkortet, klicka för att läsa mer!

Smarteyes är en relativt ny kedja (startades 2007) som säljer glasögon och synundersökningar till riktigt låga priser. Allting ingår alltid i priserna, oavsett vad man har för typ av synfel. Dessutom har man en tydligare inriktning på mode och trender inom glasögonvärlden jämfört med konkurrenterna, vilket gör att utbudet är fräscht och spännande.

Om du känner någon som skulle behöva ett par nya glasögon är ett presentkort på Smarteyes en given present. Genom att ge bort ett presentkort låter du personen själv välja ut de glasögon han eller hon föredrar, och riskerar inte att ge bort en gåva som inte uppskattas.

Smarteyes presentkort finns att köpa med valörer från 200 kr till 10000 kr. De kan ej användas till att handla på webben utan endast i butik.


Mer om presentkorten från Smarteyes

Giltighetstid: 2 år från inköpsdatumet
Leveransmöjligheter
Via post
Detta presentkort säljs genom PresentkortTorget, det skickas ut samma dag om beställningen inkommer en vardag innan kl 15.00.
Presentkort från
200kr
upp till 1000kr

SuperpresentkortetDu kan köpa ett så kallat "Superpresentkort" där Smarteyes är en av över 150 butiker som mottagaren själv väljer var den vill nyttja sitt presentkort