Skicka ett blommogram

Hungerprojektet presentkort

Denna butik ingår i Superpresentkortet, klicka för att läsa mer!

Hungerprojektet jobbar för noll hunger och fattigdom. De jobbar med utbildning och hjälper människor att själva avskaffa sin egen hunger och fattigdom vilket leder till bestående resultat samt ger en framtidstro. Hungerprojektet driver projekt i 12 länder med majoriteten anställda lokalt i respektive land. Målet är att Hungerprojektet inte ska behövas – målet med de man jobbar med är att de ska bli självförsörjande. Investeringarna som Hungerprojektet gör går direkt till deras förändringsarbete och aldrig till organisationer, myndigheter eller andra mellanhänder.

En gåva/presentkort till Hungerprojektet är ett stöd för en bättre framtid för de som saknar allt. Bekämpa hungern med ett presentkort!


Mer om presentkorten från Hungerprojektet

Leveransmöjligheter
Via SMS
Via E-post
Via post
Detta presentkort säljs genom PresentkortTorget, det skickas ut samma dag om beställningen inkommer en vardag innan kl 15.00.
Presentkort från
50kr
upp till 5000kr

SuperpresentkortetDu kan köpa ett så kallat "Superpresentkort" där Hungerprojektet är en av över 150 butiker som mottagaren själv väljer var den vill nyttja sitt presentkort